Käsineet

Käsineet

Työkäsineet ovat olennainen työvaate monissa eri työtehtävissä. Työkäsineet ovat myös suojavaruste, ja suojaavat työntekijää muun muassa kemikaaleilta tai terävien esineiden aiheuttamilta vammoilta. Esimerkiksi siivousalalla ja teollisuudessa käsitellään vahvoja kemikaaleja, jotka voivat syövyttää ihoa. Ravintola-alalla, rakennustyömaalla ja myymälöissä voi olla riski naarmuille ja viilloille, jolloin viiltosuojakäsineet ovat välttämättömät.

Erilaiset työkäsineet erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin

Työkäsineet täytyy aina valita huolella ja valinnassa tulee ottaa huomioon sekä työtehtävä että työympäristö. Nitriilikäsineet ovat yksi suosituimmista työkäsinetyypeistä, ja ne soveltuvat esimerkiksi terveydenhuoltoalalle, kemikaalien käsittelyyn ja puhdastilatyöskentelyyn. Nitriilikäsineet tarjoavat erinomaisen suojan monia kemikaaleja ja liuottimia vastaan sekä ovat mukavia käyttää.

Siivouskäsineet ovat tarpeelliset esimerkiksi puhtaanapidon työtehtävissä. Ne suojaavat vahvoilta kemikaaleilta, ja pitävät samalla kädet kuivina. Pitkä varsi ja kohokuvioitu pinta lisäävät siivouskäsineiden monikäyttöisyyttä, ja ne soveltuvatkin myös esimerkiksi suurtalouskeittiöihin. Oikeanlaiset suojakäsineet ovat siis tarpeelliset monille työntekijöille, ja ne kannattaa aina valita käyttökohde edellä.

Monenlaiset käsineet Pamarkin tuotetalosta

Pamarkin verkkokaupasta löydät monenlaiset työkäsineet. Meiltä saat muun muassa viiltosuojakäsineet, siivouskäsineet, nitriilikäsineet ja monet muut suojakäsineet. Kun suojavarusteet ovat kunnossa, työnteko sujuu ja se on turvallisempaa. Tutustu valikoimaamme ja tilaa työkäsineet nyt!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Käsineet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva