Naulakot, koukut ja vaateripustimet

Naulakot, koukut ja vaateripustimet

Yksinkertaiset ja toimivat naulakot julkisiin ja yrityksien tiloihin

Julkisten tilojen ja yritysten tehokas ja tyylikäs järjestys on tärkeä osa positiivista asiakaskokemusta. Järkevästi sijoitetut naulakot tarjoavat kävijöille ja henkilökunnalle helpon ja turvallisen paikan säilyttää ulkoilutakkeja ja muita vaatteita. Naulakot ovat yksinkertaisen tyylikkäitä seinälle kiinnitettäviä koukkunaulakoita, jotka vievät hyvin vähän tilaa, mutta tarjoavat paljon säilytystilaa vaatteille. Yksittäisiä ripustamistarpeita varten seinälle voidaan kiinnittää helposti yksi tai useampi erillinen koukku, joihin vaatteet voidaan ripustaa kun niitä ei käytetä. 


Säilytettäessä vaatteet pysyvät hyvänä ja suorina kun ne ripustetaan erillisiin vaateripustimiin tai henkareihin. Vaateripustimiin on helppo laittaa esimerkiski ulkoiluhousut ja ulkoilutakki kun saavutaan sisätiloihin.

Naulakot ja vaateripustimet parantavat myös tilojen hygieniaa

Kun naulakot ja vaateripustimet tarjoavat selkeän paikan ripustaa takit ja muut vaatteet samaan paikkaan, tilojen yleinen siisteys ja hygienia parantuvat. Säilytettäessä vaatteita tietyssä paikassa, vaatteet ovat selkeästi erillään oleskelutiloista, jolloin esimerkiksi vaatteisiin tarttuneet epäpuhtaudet eivät leviä. 


Naulakot ovat myös helppo puhdistaa joka päivä, joten ne voidaan pitää hygienisinä ja siisteinä helposti.

Naulakot, vaateripustimet ja henkarit Pamarkin verkkokaupasta

Verkkokaupastamme löydät seinälle ripustettavat naulakot, koukut sekä vaateripustimet toimiston ja muiden tilojen siisteyden ja hygienisyyden ylläpitoon. Valitse tiloihisi sopiva malli ja tilaa helposti suoraan verkkokaupasta! 


Hanki naulakot ja muut vaatteiden ripustamiseen tarkoitetut tuotteet helposti Pamarkin verkkokaupasta. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua joka arkipäivä 08.00-16.00.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Naulakot, koukut ja vaateripustimet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva