Kertakäyttöiset lasit ja kupit

Kertakäyttöiset lasit ja kupit

Kylmien ja kuumien juomien tarjoiluun

Kertakäyttöiset lasit ja kupit ovat käytännöllisiä juhlien tai tapahtumien tarjoilussa, seisovissa pöydissä tai take away-tarjoilussa. Lasit ja kupit ovat yleensä valmistettu muovista tai kartongista ja kertakäyttöisyyden vuoksi ne hävitetään käytön jälkeen.

Ympäristöongelmien taklaamiseksi valikoimamme sisältää laajan paketin erilaisia ympäristöystävällisiä laseja ja kuppeja, joissa valmistusmateriaalina on käytetty muun muassa kierrätettyä muovia, bagassia tai puukuitua.

Muovi- ja automaattipikarit sekä kuumakupit sopivat käytettäväksi esimerkiksi vesi- tai kahviautomaattien yhteyteen, joista yleensä kuuma juoma on tarkoitettu mukaan otettavaksi. Kylmäjuomapikarit ja -kannet soveltuvat puolestaan taas esimerkiksi virvoitusjuoma-automaattien yhteyteen mm. pikaruokaloihin.

Muovilasit sekä muoviset kuohuviini-, viini- ja snapsilasit soveltuvat mainiosti juomien tarjoiluun tapahtumissa, joissa virvokkeita tarjoillaan sadoille tai tuhansille ihmisille.

Tutustu kaikkiin kertakäyttöisiin laseihin ja kuppeihin Pamarkin verkkokaupassa. Meiltä löydät varmasti sopivat tuotteet tarpeisiisi!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Kertakäyttöiset lasit ja kupit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva