Ensihoito ja taktiset tuotteet

Ensihoito ja taktiset tuotteet

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät ensihoidossa ja taktisessa toiminnassa käytettävät tuotteet. Ensihoito ja taktinen ympäristö asettavat korkeat vaatimukset käytettäville välineille ja siksi olemme panostaneet mm. laadukkaisiin laitteisiin ja tarvikkeisiin, kulutustarvikkeisiin sekä muihin ensihoidossa ja taktisessa ympäristössä käytettäviin tuotteisiin. Valikoimaamme kuuluvat myös verenvuodon hallinnassa, hypotermiassa ja palovammojen hoidossa käytettävät tuotteet.

Oikeilla tuotteilla varmistat toiminnan sujuvuuden ensihoito- ja taktisissa tilanteissa. Välineille tarvittavat reput, laukut ja kantimet helpottavat hoitovälineistön kuljettamista tapahtumapaikalle. Ensihoito- ja taktisessa ympäristössä voit hyödyntää myös valikoimastamme löytyviä muita terveydenhuollon tuotteita sekä työvaatteita ja suojaimia.

On tärkeää huolehtia myös asemapaikan ja hoitovälineistön puhtaudesta, johon löydät tuotteet siivoustuotteiden valikoimastamme.

Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun! Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Ensihoito ja taktiset tuotteet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva