Suojapäähineet ja muoviesiliinat

Suojapäähineet ja muoviesiliinat

Suojainten asianmukainen käyttö niitä vaativissa työtehtävissä kuuluu hygieniaan liittyviin varotoimiin. Suojapäähineet ja muoviesiliinat ovat osa terveydenhuollon, teollisuuden ja elintarvikealan suoja-asua. Suojaimet, kuten suojapäähineet ja muoviesiliinat, suojaavat sekä työntekijää että esimerkiksi potilasta tai elintarvikkeita.

Sopiva suojaus erilaisiin työtehtäviin ja työympäristöihin

Suojainpäähineitä ja muoviesiliinoja löytyy erilaisia malleja ja erilaisiin käyttötarkoituksiin.  

Kuminauhalliset suojamyssyt sopivat tehtaisiin, mutta terveydenhuollon työympäristöihin, kuten leikkaussaleihin, saatetaan tarvita paremmin suojaava päähine. Esimerkiksi nauhoilla solmittava Abi-suojapäähine soveltuu hyvin leikkaussalipäähineeksi. Kypärämallinen leikkaussalipäähine suojaa työntekijää vielä paremmin,  ja soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa toimenpiteissä. Myös parta tulee suojata esimerkiksi keittiötiloissa, ja sitä varten on hyvä hankkia parransuojus.

Esiliinat suojaavat työntekijää roiskeilta ja muulta mahdolliselta lialta. Muovinen esiliina tai kertakäyttöinen esiliina on tarpeellinen muun muassa siivoustyössä, elintarviketeollisuudessa ja keittiössä. Kertakäyttöinen esiliina on hyvä valinta silloin, kun esiliina tulee vaihtaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Muoviesiliina suojaa paremmin nestemäiseltä lialta. Kun tarvitaan esiliina, joka on rasvankestävä tai pidempiaikaiseen käyttöön suunniteltu, kannattaa valita polyuretaanista valmistettu esiliina.

Suojapäähineet ja muoviesiliinat Pamarkin verkkokaupasta

Pamarkin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman suojapäähineitä, partasuojia ja muoviesiliinoja. Tutustu valikoimaamme ja pidä työntekijöiden suojaus kunnossa!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Suojapäähineet ja muoviesiliinat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva