Suojalasit ja muut suojaimet

Suojalasit ja muut suojaimet

Työskentely erilaisissa ympäristöissä vaatii asianmukaisen suojauksen. Sekä työympäristö että työtehtävät asettavat tiettyjä vaatimuksia suojaukselle. Esimerkiksi laboratoriossa ja rakennustyömaalla suojalasit ovat erittäin tärkeä suojavaruste. Jos taas on riski päähän kohdistuville iskuille, suojakypärä on välttämättömyys. Kun suojavarusteet ovat oikeanlaiset, työturvallisuus kasvaa ja loukkaantumisen riski pienenee.

Valitse oikeanlaiset suojaimet

Suojainten valinnassa tulee ottaa huomioon muun muassa työympäristö, työtehtävä sekä työntekijä. 

Silmien suojaaminen on erityisen tärkeää ympäristöissä, joissa on riski silmävammoille. Suojalasit suojaavat silmiä esimerkiksi roiskeilta, lentäviltä esineiltä ja pölyhiukkasilta. 

Suojakypärä on välttämätön turvavaruste esimerkiksi rakennustyömailla ja muissa työympäristöissä, joissa on riski päävammoille. Suojakypäriä on erilaisia, ja valinnassa pitää ottaa huomioon esimerkiksi turvallisuusvaatimukset. Joissain suojakypärissä on varusteena integroitu suojavisiiri, jolloin erillisiä suojalaseja ei tarvitse. Suojakypärä ja suojalasit tai suojavisiiri yhdessä suojaavat hyvin työntekijän päätä ja silmiä.

Kun työntekijän tulee näkyä kauas, kannattaa hankkia heijastinliivit. Heijastinliivit helpottavat työntekijän tai vierailijan havaitsemista - myös pimeässä. Joskus tarvitaan myös muita suojaimia, kuten polvisuojat. Polvisuojat suojaavat silloin, kun polvet ovat kovilla ja soveltuvat käytettäväksi muun muassa siivoustehtäviin ja auton korjaamiseen.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Suojalasit ja muut suojaimet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva