Kertakäyttölautaset ja aterimet

Kertakäyttöiset lautaset ja aterimet tarjoiluun ja take awayhin

Kertakäyttöiset lautaset ja aterimet käytännöllisiä juhlien tai tapahtumien tarjoilussa, seisovissa pöydissä tai take away-tarjoilussa. Lautaset ovat yleensä valmistettu kartongista tai bagassista ja kertakäyttöisyyden vuoksi ne hävitetään käytön jälkeen.

Ympäristöongelmien taklaamiseksi valikoimamme sisältää laajan paketin erilaisia ympäristöystävällisiä kertakäyttölautasia ja -aterimia, joissa valmistusmateriaalina on käytetty muun muassa kierrätettyä muovia, bagassia tai puukuitua.

Kertakäyttölautaset sopivat esimerkiksi juhlissa ruoan ja maistiaisten tarjoiluun. Käytön jälkeen lautaset voidaan helposti kierrättää, eikä niistä synny tiskiä. Lautasia on saatavina monessa eri koossa, materiaalissa ja syvyydessä.

Kertakäyttöaterimet ovat kustannustehokas tapa tarjota vierailijoille ruokailuvälineet isossakin tapahtumassa. Aterimet ovat pääosin valmistettu puusta tai puukuidusta, joten aterimista ei synny haitallista muovijätettä.

Tutustu kaikkiin kertakäyttöisiin lautasiin ja aterimiin Pamarkin verkkokaupassa. Meiltä löydät varmasti sopivat tuotteet tarpeisiisi!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Kertakäyttölautaset ja aterimet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva