Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Tilaa terveydenhuollon apuvälineet Pamarkin tuotetalosta

Apuvälineet

Pamarkin tuotetalosta löydät terveydenhuollon apuvälineet liikkumiseen ja ruokailuun sekä kylpyhuoneen/wc-tilojen apuvälineet liikuntarajoitteisille. Ruokailun apuvälineet on suunniteltu vanhuksille tai liikuntarajoitteisille. Muut apuvälineet ryhmästä löytyy mm. kätevä haaravyö pyörätuolin käyttäjälle sekä innovatiiviset kuorsauspaidat, jotka ehkäisevät kuorsausta estämällä nukkujaa kääntymästä selälleen. Kuntoutuksen apuvälineistä löydät erikokoiset jumppapallot, jumppamatot sekä terapiapallot lihaskireyksien rentoutukseen.

Pamarkin terveydenhuollon ammattitaidon omaavat työntekijämme löytävät sopivat ratkaisut hankitanne kannalta. Hanki sopivat apuvälineet arkeesi Pamarkilta. Voit hankkia apuvälineet myös suurempina hankintoina Pamarkin tuotetalosta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun. Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.