Säilytyskorit ja -laatikot

Säilytyskorit ja -laatikot

Säilytyslaatikot ja säilytyskorit auttavat pitämään järjestystä yllä

Säilytyslaatikot ja -korit ovat monipuolinen ja käytännöllinen ratkaisu yrityksille ja kotitalouksille kun haluat järjestää tavarasi järkevästi laatikoihin. Muovista valmistetut säilytysratkaisut ovat kestäviä, käteviä ja pitkäikäisiä ja ne kestävät helposti käyttöä vuodesta toiseen. 


Säilytyslaatikot ovat pinottavina helppo varastoida ja täytettynä ne mahtuvat hyllyihin tai huonekalujen alle, joten ne saa helposti pois tieltä. 


Säilytyslaatikko voidaan täyttää lähes millä tahansa tavaralla, joka soveltuu pitkäaikaiseen varastoimiseen tai säilömiseen, kuten esimerkiksi paperit, kansiot tai muut toimiston arkiset tarvikkeet.

Miten löydän sopivan säilytyslaatikon?

Säilytyslaatikon ja -korin hankinnassa on tärkeää harkita niiden käyttötarkoitusta ja sijoituspaikkaa. Valitse oikeankokoiset laatikot ja korit sen mukaan, mihin tilaan ne on tarkoitus sijoittaa. Voit myös miettiä kuinka paljon tavaraa niissä aiotaan säilyttää. 


Oikeanlainen säilytyslaatikko ja säilytyskori parantaa järjestystä ja antaa lisää tilaa kaikelle muulle. Valitse oikeat säilytysratkaisut tarpeidesi mukaan!

Säilytyslaatikot ja -korit Pamarkilta

Verkkokaupastamme löydät muoviset säilytyslaatikot ja säilytyskorit. Valitse tiloihisi sopiva malli ja tilaa helposti suoraan verkkokaupasta! 


Hanki säilytykseen tarkoitetut tuotteet helposti Pamarkin verkkokaupasta. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua joka arkipäivä 08.00-16.00.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Säilytyskorit ja -laatikot

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva