Jätteiden keräys, käsittely ja kierrätys

Jätteiden keräys, käsittely ja kierrätys

Jätteiden keräys, käsittely ja kierrätys ovat olennainen osa sekä jätehuoltoa että arkea. Kaikki lähtee jätteiden keräämisestä: kun jäteastiat ja roskakorit ovat käyttökohteeseen sopivia, jätteenkeräys on mahdollista tehdä tehokkaasti. Oikein kerätty jäte on helpompi käsitellä ja kierrättää.

Miksi jätteiden keräys, käsittely ja kierrätys on tärkeää?

Kun jätteiden keräys, käsittely ja kierrätys hoidetaan asianmukaisesti, siitä on myös hyötyä. Tehokas ja oikeanlainen jätehuolto auttaa pitämään ympäristön siistinä ja vähentää kaatopaikoille päätyvää jätettä. Samalla säästyy usein luonnonvaroja ja energiaa. Oikein hoidettu jätteiden keräys, käsittely ja kierrätys ovatkin kaikki tärkeitä askelia kohti kestävämpää arkea.

Mitä tarvikkeita jätteiden keräykseen, käsittelyyn ja kierrätykseen tarvitaan?

Jätehuollon eri vaiheisiin tarvitaan monenlaisia tarvikkeita. Jäteastiat ja roskakorit helpottavat yritysten jätehuoltoa. Sisätiloihin tarkoitetut pienemmät ja keskikokoiset kierrätysastiat mahdollistavat tehokkaan jätteenkeräyksen ja kierrätyksen. Ulkotiloihin suunnitellut isommat jäteastiat toimivat keräyspaikkana eri jätelajeille.

Onnistuneeseen jätehuoltoon tarvitaan myös erilaisia jätesäkkejä ja roskapusseja. Jätesäkit sopivat isoihin jäteastioihin, ja pienemmät roskapussit vuorostaan roskakoreihin. Biopussit ja -säkit mahdollistavat biojätteen kierrätyksen. Tuhkakupit ja tuhka-astiat ovat nekin tarpeellisia jätehuollon tarvikkeita. Tupakointipaikoille kannattaa sijoittaa esimerkiksi seinään kiinnitettävä tuhkakuppi, jotta tumpit eivät päädy maahan. Sen sijaan siivousalan sekä puhtaanapidon ammattilaisille säkkitelineet ja säkkivaunut ovat olennaisia välineitä.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Jätteiden keräys, käsittely ja kierrätys

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva