Kertakäyttöastiat ja -rasiat

Kertakäyttöastiat ja -rasiat

Erilaiset take away -ratkaisut ovat ravintoloille tänä päivänä perusarkea. Olet sitten pikaruokaketju, lounasravintola tai fine diningiin keskittyvä ravintola, on todennäköistä, että asiakkaasi haluavat tuotteitasi ostaa myös mukaan.

Valikoimamme kattaa laajan paketin erilaisia, ympäristöystävällisiä take away -tuotteita, kuten aterimet, mukit, kuumakupit ja rasiat. Valmistusmateriaaleina on käytetty mm. kierrätettyä muovia, bagassia tai puukuitua.

Ekologisilla take away -ratkaisuilla ravintolasi toiminta on entistä eettisempää ja kestävän kehityksen mukaista. Oikeilla tuoteratkaisuilla yrityksesi toiminta on paitsi eettistä, mutta myös tyylikästä.  

Kattaus ja keittiö sisältää kaiken oleellisen, joita ravintolan, kahvilan tai hotellin ylläpitämiseen vaaditaan. Tuotteiden lisäksi Pamark Group tarjoaa liki 99 % toimitusvarmuuden, nopeat toimitukset ja mahdollisuuden keskittää kokonaisvaltaisia yrityksesi hankintoja.

Myös personoidut, painetut tuotteet ovat valikoimassamme. Ota yhteyttä myyntitiimiimme, ja pyydä tarjous erilaisista painetuista ratkaisuista, kuten lautasliinat, take away -rasiat tai kuumakupit.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Kertakäyttöastiat ja -rasiat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva