Ikkunanpesu

Ikkunanpesuratkaisut

Ikkunanpesu on tärkeä osa kodin tai toimiston puhtaanapitoa

Ikkunanpesu on olennainen osa kodin tai toimiston ylläpitämistä puhtaana ja viihtyisänä. Oikeanlaisilla ikkunanpesuvälineillä ja -aineilla varmistetaan kirkas lopputulos ja tehokas likojen poisto. Laajasta valikoimastamme löydät parhaat ja ammattilaisten suosimat ikkunanpesuaineet ja välineet, jotka tekevät ikkunanpesusta vaivatonta ja tuloksellista.

Ikkunanpesuaine takaa kirkkaan ja puhtaan lopputuloksen 

Ikkunanpesuaineet ovat suunniteltu irrottamaan tehokkaasti erilaisia likakerrostumia lasipinnoilta, jättäen taakseen kirkkaan ja virheettömän lopputuloksen. Tarjoamme valikoimassamme käyttövalmiita ikkunanpesuaineita, jotka soveltuvat optimaalisesti lasipinnoille. Lisäksi löydät meiltä laadukkaat ikkunanpesimet ja -kuivaimet, jotka täydentävät pesuprosessia tehokkaasti.

Ikkunanpesimillä ja -kuivaimilla estät tahrojen ja jälkien syntymisen

Ikkunanpesimillä ja -kuivaimilla poistat likaa ja pesuainetta tasaisesti lasipinnoilta, estäen jälkien ja tahrojen syntymisen. Laadukkaat pesimet irrottavat tehokkaasti lian pintakerrokset, samalla kun kuivain varmistaa tasaisen ja nopean pesun jälkeisen kuivauksen. Tämä yhdistelmä takaa kirkkaan lopputuloksen ilman epäpuhtauksia tai jälkiä.

Tutustu valikoimaamme ja valitse ammattimaiset ikkunanpesutuotteet, jotka tehostavat ja helpottavat ikkunanpesurutiiniasi. Olipa kyseessä sitten koti tai yritys, takaamme, että valikoimastamme löydät juuri tarpeisiisi sopivat välineet ja aineet ikkunoiden kirkastamiseen ja puhtaanapitoon.

Lue lisää
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Ikkunanpesu

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva