Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Kattava valikoima ensiaputarvikkeita Pamarkin tuotetalosta

Ensiapu

Ensiaputarvikkeet työpaikoille, vapaa-aikaan ja urheiluun.

Varmista työpaikkasi tehokas ensiapuvalmius Pamarkin tuotetalosta löytyvillä ensiaputarvikkeilla. Valikoimasta löydät mm. yleishyödylliset tarvikkeet kuten laastarit, palovammageelit ja silmänhuuhtelunesteet. Järeämmät ensiaputarvikkeet työpaikkojen, koulujen ja sairaaloiden seinille kuten ensiapuasemat ja haavanhoitoautomaatit ovat Cederrothin valmistamia ensiaputarvikkeiden kokonaisuuksia.

Olemme virallinen Cederroth jälleenmyyjä Suomessa.

Urheiluvammojen ensiaputarvikkeet

Urheiluun ja muihin liikunnasta johtuviin vammoihin myymme laadukkaita Ice Power kylmähauteita- sekä sprayta, kylmägeelejä ja pikakylmäpakkauksia. Varmista Kolmen K:n ensiapu oikeilla urheilun ensiaputarvikkeilla vahingon sattuessa.

Tarvitsetko suuren erän ensiaputarvikkeita?

Voit hankkia ensiaputarvikkeet myös suurempina hankintoina Pamarkin tuotetalosta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun! Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.