Ensiapu

Ensiapu

Ensiaputarvikkeet kotiin, työpaikalle tai urheiluun

Varmista tehokas ensiapuvalmius Pamarkin verkkokaupasta löytyvillä ensiaputarvikkeilla. Valikoimasta löydät mm. yleishyödylliset tarvikkeet kuten laastarit, tukisiteet, palovammageelit ja silmänhuuhtelunesteet. Järeämmät ensiaputarvikkeet työpaikkojen, koulujen ja sairaaloiden seinille kuten ensiapuasemat ja haavanhoitoautomaatit ovat Cederrothin valmistamia ensiaputarvikkeiden kokonaisuuksia.

Olemme virallinen Cederroth jälleenmyyjä Suomessa. Urheiluun ja muihin liikunnasta johtuviin vammoihin myymme laadukkaita Ice Power kylmähauteita- sekä sprayta, kylmägeelejä ja pikakylmäpakkauksia. Varmista Kolmen K:n ensiapu oikeilla urheilun ensiaputarvikkeilla vahingon sattuessa. Nopea ensiapu vammojen sattuessa saattaa lyhentää toipumisaikaa!

Mitä on ensiapu? 

Ensiapua annetaan loukkaantuneelle tai sairaalle henkilölle välittömästi vamman tai sairaskohtauksen tapahduttua. Ensiapu ei ole yksittäinen toimenpide, vaan se on yleensä toimenpidesarja, jonka tarkoituksena on antaa ensimmäinen apu ja hoito ennen ammattilaisavun saapumista. Ensiavun tarkoituksena on myös lievittää kipua. 

Ensiapuvaatimukset ja -menetelmät voivat vaihdella tilanteen mukaan, joten varmista, että ensiapuvalmius on ajantasalla oikeilla ensiaputarvikkeilla. 

Hanki ensiaputarvikkeet Pamarkilta

Valikoimaamme kuuluu suosituimmat ensiaputarvikkeet, jotka ovat hyödyllisiä missä tahansa, missä niitä käytetään. 

Voit hankkia ensiaputarvikkeet myös suurempina hankintoina Pamarkin verkkokaupasta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun! Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Lue lisää
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Ensiapu

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva