Roskakorit ja roska-astiat 5L - 50L

Roskakorit ja roska-astiat 5L - 50L

Jätehuolto on olennainen osa mitä tahansa hyvin hoidettua kiinteistöä, olipa kyseessä julkinen tila tai yksityinen toimisto. Puhtauden ja hygienian varmistamiseksi on tärkeää, että käytössä on asianmukaiset roska-astiat. Pienistä 5 litran roskakoreista henkilökohtaisiin työpisteisiin ja suuremmista 50 litran roska-astioista yhteisiin tiloihin, Pamarkin valikoima tarjoaa tehokkaan ratkaisun kaikkiin jätehuoltotarpeisiin.

Pamarkin roska-astioiden valikoimaan kuuluu laadukkaista materiaaleista, kuten muovista, metallista ja teräksestä valmistettuja astioita, jotka ovat kestäviä, helppohoitoisia ja kestävät usein toistuvaa käyttöä. Saatavilla on erilaisia värejä ja tyylejä, joten nämä jäteastiat täydentävät minkä tahansa kiinteistön estetiikkaa ja tekevät jätehuollosta saumattoman prosessin.

Helppo opas oikean roskakorin valitsemiseen

Pieniin henkilökohtaisiin työpisteisiin Pamark tarjoaa kompakteja ja käytännöllisiä roskakoreja, joiden tilavuus on 5-10 litraa ja jotka voidaan sijoittaa työpöytien alle tai muihin ahtaisiin tiloihin. Nämä astiat ovat ihanteellisia yksittäisen työntekijän käyttöön, ja niiden avulla työntekijät voivat hävittää jätteensä poistumatta työpöydältään. Pamark tarjoaa myös polkimella varustettuja kannellisia astioita, jotka mahdollistavat hygieenisen käytön.

Suurempiin yhteisiin tiloihin, kuten auloihin, kokoushuoneisiin tai kahviloihin, Pamarkin 30-50 litran roska-astiat tarjoavat käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun. Nämä jäteastiat on suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja niihin mahtuu suurempia jätemääriä, mikä minimoi tiheän tyhjennystarpeen.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Roskakorit ja roska-astiat 5L - 50L

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva