Jätesäkit

Jätesäkit

Jätesäkit ovat olennainen tuote kaikille yrityksille, jotka tuottavat jätettä säännöllisesti. Nämä pussit on suunniteltu erityisesti erilaisten jätemateriaalien, kuten ruokajätteen, paperin, muovin ja vaarallisen jätteen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Yritykset voivat hyötyä jätesäkkien käytöstä jätehuoltotarpeidensa hoitamisessa, sillä ne auttavat ylläpitämään puhdasta ja hygieenistä ympäristöä, vähentävät saastumisriskiä ja noudattavat paikallisia säännöksiä.

Valitse jätesäkit käyttötarpeen mukaan

Jätepusseja on saatavana eri kokoja, materiaaleja ja värejä, jotka sopivat erilaisiin jätehuoltotarpeisiin. Esimerkiksi pienet pussit sopivat erinomaisesti toimistoihin, kun taas suuremmat pussit sopivat tehtaisiin tai rakennustyömaille. Jätesäkkien valmistuksessa käytettäviä materiaaleja ovat muun muassa muovi, biohajoavat materiaalit ja kierrätysmateriaalit. Muovipussit ovat yleisin ja edullisin vaihtoehto, mutta yritykset voivat valita kasvipohjaisista materiaaleista tai kierrätysmateriaaleista valmistettuja biohajoavia pusseja ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Jätesäkeille löydät tarvitset usein myös sopivat säkkitelineet tai säkkivaunut.

Yritykset voivat myös valita erityyppisiä jätesäkkejä sen mukaan, millaista jätettä niiden on hävitettävä. Esimerkiksi vaaralliset jätesäkit on suunniteltu erityisesti sellaisten materiaalien säilyttämiseen ja kuljettamiseen, jotka aiheuttavat riskin ihmisten terveydelle tai ympäristölle. Näiden säkkien on täytettävä tiukat viranomaisvaatimukset, mukaan lukien merkinnät, joista käy ilmi niiden sisältämä jätetyyppi, ja ne on hävitettävä paikallisten lakien mukaisesti.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Jätesäkit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva