Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Duniform-konsepti Pamarkista

Duniform-konsepti

Duniform-konsepti on käytännöllinen, siisti ja tyylikäs suljettava rasiaratkaisu palvelemaan yrityksen take away-tarpeita. Monenlaisiin tarkoituksiin suunnitellut Duniform-rasiat takaavat sekä kylmien että kuumien ruokien kuljettamisen ja säilyttämisen ruuan laadusta tinkimättä. Rasioissa ruuan kuumentaminen onnistuu sekä mikrossa että uunissa, tai ruoka voidaan pakastaa suoraan cpet-muovista valmistetussa rasiassa. Duniform Ecoecho-tuotteet on valmistettu valmistettu 60%:sesti kierrätetyistä raaka-aineista. Duniform Forum-rasioiden valmistusmateriaalina on käytetty FSC®-sertifioitua kartonkia, ja rasiassa on innovatiivinen ohut, irrotettava PE-vuoraus.

Pamarkilta löydät kaikki tuotteet Duniform-konseptin käyttöä varten: suljentakoneet, suljentakasetit, rasiat ja suljentakalvot. Kalvottamisen lisäksi keittokulhot on mahdollista sulkea myös erillisellä kannella.