Siivousvälineet

Siivousvälineet

Verkkokaupastamme löydät ammattilaisten suosimat siivousvälineet myös kotiisi!

Siivousvälineet ovat erilaisia työkaluja ja välineitä, joita käytetään puhdistamiseen ja siivoamiseen. Ne pitävät sisällään esimerkiksi hankaus- ja puhdistussienet, mopit, siivouspyyhkeet sekä harjat ja rikkalapiot. Siivousvälineiden kaveriksi kannattaa ottaa siivouskemikaalit, kuten pesuaineet ja puhdistusaineet.

Siivousvälineitä käytetään yleisesti kotisiivouksessa ja kaupallisessa siivouksessa, mutta niitä voidaan käyttää myös muissa ympäristöissä, kuten tehtaissa, toimistoissa ja julkisissa tiloissa. Ne ovat tärkeitä, sillä ne auttavat pitämään ympäristön puhtaana ja terveellisenä sekä parantamaan sen ulkonäköä.

Siivousvälineiden valinta riippuu usein siivottavasta alueesta ja tarpeista. Esimerkiksi lattianpesusieni ja moppi ovat hyödyllisiä välineitä lattioiden puhdistamiseen, kun taas harja ja liina ovat hyödyllisiä pölyjen pyyhkimiseen ja pinnoitteiden pesemiseen. Kemikaalit, kuten pesuaineet ja liuottimet, ovat hyödyllisiä apuvälineitä, jotka auttavat poistamaan likaa ja tahroja.

On tärkeää valita oikeat siivousvälineet tarpeisiisi ja varmistaa, että ne ovat turvallisia ja tehokkaita. On myös tärkeää huolehtia siivousvälineistä oikein, sillä ne voivat menettää tehokkuutensa ja aiheuttaa vaaratilanteita, jos ne eivät ole kunnossa.

Ammattilaisten siivousvälineisiin kuuluu siivouskoneet, laikat, siivousvaunut ja puhdastilojen siivoustuotteet. Lisäksi jätesäkit, roskapussit ja roskakorit löytyvät jätehuollon alta.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Siivousvälineet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva