Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Verinäytteenotto | Näytteenotto ja diagnostiikka | Pamark

Verinäytteenotto

Vacuette®-vakuumiverinäyteputket on valmistettu särkymättömästä ja lasinkirkkaasta PET-muovista, joka on sekä turvallinen, että ympäristöystävällinen materiaali. Greiner Bio-Onen valmistamat Vacuette®- vakuumiverinäyteputkivalikoimasta löydät oikean putkeen eri käyttötarkoituksiin. Varastovalikoimassamme ovat tavallisimmat putkityypit hyytymistekijäputkista laskoputkiin, ja tarvittaessa tilaamme erikoisputkia asiakaskohtaisen käyttötarpeen mukaan. Alkuperäiset, laadukkaat ja helppokäyttöiset Vacuette®-tuotteet, kuten erilaiset neulat ja kertakäyttöstaasit mahdollistavat vaativatkin verinäytteenottotilanteet niin potilaan kuin henkilökunnankin turvallisuus huomioiden.

MiniCollect®-tuotevalikoiman muodostavat ihopistosnäytteenottoon tarkoitetut näyteputket sekä eri kokoiset turvalansetit. Verinäytteenoton tuotevalikoimaa täydentävät mm. erilaiset näytteenottokorit, putkien merkintään sopivat Snap Ring -merkintärenkaat, sekä hankalissa näytteenottotilanteissa suonten etsintää helpottava VeinViewer laskimoiden kuvannuslaite.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 400,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.