Säilytys, valaistus ja lämpötilan valvonta

Säilytys, valaistus ja lämpotilan valvonta

Säilytys, valaistus ja lämpötilan valvonta ovat tärkeitä asioita, ja tulevat olla asianmukaiset. Säilytykseen, valaistukseen ja lämpötilan valvontaan tarvitaan monenlaisia tuotteita ja tarvikkeita.

Säilytysratkaisut

Kun säilytysratkaisut ovat kunnossa, tavaroille löytyy oma paikka ja järjestyksen ylläpitäminen on helpompaa. Pinottava kori on hyvä ratkaisu silloin, kun tavaraa on vähemmän. Isompi säilytyskori tai kannellinen säilytyslaatikko kannattaa hankkia, jos yhteen laatikkoon halutaan säilöä enemmän tavaraa. Pamarkin verkkokaupasta löydät niin isot kuin pienet säilytyskorit, säilytyslaatikot ja muut säilytysratkaisut.

Valaistus

Kunnollinen valaistus on erittäin tärkeää, ja erilaisiin tiloihin tarvitaan erilainen valaistus. LED-lamppu on energiatehokas valinta, ja loisteputkilamppu sopii esimerkiksi wc-tilan valoksi. Paristokäyttöinen käsivalaisin eli taskulamppu kannattaa hankkia esimerkiksi sähkökatkojen varalta. Verkkokaupastamme löydät muun muassa Osramin ja Philipsin lamput.

Lämpötilan valvonta

Lämpötilan valvonta on avainasemassa, kun halutaan huolehtia, että esimerkiksi huoneen tai jääkaapin lämpötila on oikealla tasolla. Lämpömittari voi olla joko perinteinen tai digitaalinen, ja kumpaakin löytyy eri käyttötarkoituksiin. Digitaalinen jääkaappi-/pakastinmittari kertoo jääkaapin tai pakastimen lämpötilan tarkasti, kun taas digitaalisen ruokalämpömittarin avulla voidaan seurata esimerkiksi kalan sisälämpötilaa.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Säilytys, valaistus ja lämpötilan valvonta

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva