Lamput ja valaisimet

Lamput ja valaisimet

Tehokkaat lamput ja valaisimet yrityksille

Minkälaiset lamput ja valaisimet sopivat yrityksesi käyttöön? Sopivat lamput riippuvat monista tekijöistä, kuten tilan tarkoituksesta, valaistustarpeista tai energiatehokkuudesta. Yleiset lamput yrityskäyttöön ovat LED-lamput, loisteputkilamput ja halogeenilamput, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa, sekä sopivat käyttötarkoituksista riippuen erilaisiin tiloihin. 

Valitse sopiva lamppu tai valaisin

LED-lamput ovat erittäin energiatehokkaita ja pitkäikäisiä. LED-lamput tarjoavat kirkkaan valon ja sopivat erinomaisesti toimisto-, myymälä-, ja varastotiloihin. 


Loisteputket tarjoavat tasaisen ja laajan valaistuksen. Yleensä loisteputkia käytetään toimistoissa, kouluissa ja sairaaloissa. Valikoimamme sisältää korkealuokkaiset Philips -loisteputket, joissa on erinomainen valotehokkuus, värintoisto sekä pitkä käyttöikä. Loisteputkilamput tarvitsevat yleensä myös sytyttimen, jotka löydät myös verkkokaupastamme.


Halogeenilamput tarjoavat tarkkaa ja kirkasta valoa, joka muistuttaa luonnonvaloa. Halogeenilamput ovat yleensä käytössä myymälöissä, näyteikkunoissa ja gallerioissa, joissa tarvitaan tarkkaa valaistusta.

Lamput ja valaisimet Pamarkilta

Pamarkin lamput ja valaisimet -kategoria tarjoaa laajan kattauksen valaisutarpeisiin. Luotamme tunnettuihin merkkeihin, joten valikoimastamme löydät mm. Philipsin ja Osramin valmistamat lamput. Löydät sivuiltamme pitkäikäiset, vähän lämpöä kohteeseen luovuttavat kylmäsädehalogeenilamput, jotka toimivat loistavasti kohdevalaisussa. 


Valikoimastamme löydät myös erikoisemmat pienoisloistelamput, jotka toimivat rajoitetuimmissa tiloissa, kuten poistumistievaloissa tai hätävaloissa. Turvamiehille omiaan olevat käsivalaisimet (taskulamput), kuuluvat myös valikoimaamme. Tutustu valikoimaan ja tilaa jo tänään

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Lamput ja valaisimet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva