Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Lamput ja valaisimet

Pamarkin lamput ja valaisimet -kategoria tarjoaa laajan kattauksen valaisutarpeisiin. Luotamme tunnettuihin merkkeihin, joten valikoimastamme löydät mm. Philipsin ja Osramin valmistamat lamput. Löydät sivuiltamme pitkäikäiset, vähän lämpöä kohteeseen luovuttavat kylmäsädehalogeenilamput, jotka toimivat loistavasti kohdevalaisussa. Mikäli haluat eroon vanhoista hehkulampuista, on hyvä valinta energiaa säästävä Ecoclassic-halogeenilamppu, joka on yksi suosituimmista lampputuotteistamme.

Valikoimastamme löydät myös erikoisemmat pienoisloistelamput, jotka toimivat rajoitetuimmissa tiloissa, kuten poistumistievaloissa tai hätävaloissa. Kustannustehokkaat ja päivänvalotunnelmaa tuovat suuren valotehon lamput, purkauslamput, löytyvät nekin sivuiltamme. Turvamiehille omiaan olevat käsivalaisimet (taskulamput), kuuluvat myös valikoimaamme. Erinomainen vaihtoehto on Vartan-malli, jossa on kätevä ripustuskoukku, varmistamaan taskulampun häviämättömyys.

Lajittele Page 1 Page 1 Copy 2
    Rajaa tuotteitaFill 1

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Tilaa vielä 400,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.