Työvaatteet ja suojaimet

Työvaatteet ja suojaimet

Asianmukaiset työvaatteet ovat välttämätön asia monen eri alan työntekijöille. Työvaatteet suojaavat työntekijää ja tuovat mukavuutta työntekoon. Kun työvaatteet ovat oikeanlaiset, työnteko sujuu paremmin.

Työvaatteet terveydenhoito-, siivous- ja ravintola-alalle

Pamarkin verkkokaupasta löydät terveydenhoito, siivous- ja ravintola-alan työvaatteet. Terveydenhoitoalan ammattilaisten työvaatteiden tulee suojata työntekijä esimerkiksi kemikaaleilta ja tartuntataudeilta. Myös siivousalan ammattilaisten työvaatteiden täytyy suojata työntekijä, ja niiden tulee olla mukavat, jotta puhtaanapidon työtehtävien tekeminen sujuu mahdollisimman hyvin. Ravintola-alalla puolestaan vaatteiden pitää suojata työntekijää esimerkiksi kuumalta vedeltä ja rasvalta, jotta vältytään palovammoilta. Työvaatteet tulee siis valita aina käyttötarkoitus edellä, jotta työvaate lunastaa tarkoituksensa.

Erilaiset suojaimet Pamarkilta

Verkkokaupastamme löydät laajan ja monipuolisen valikoiman tuotteita, joilla työntekijän suojaus erilaisilta työhön liittyviltä riskeiltä onnistuu. Valikoimaamme kuuluu muun muassa työkengät ja työsaappaat, suojapäähineet ja muoviesiliinat sekä käsineet. Tutustu suojainten laajaan valikoimaan ja tilaa oikeanlaiset suojavälineet nyt.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Työvaatteet ja suojaimet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva