Luotiliivit

Luotiliivit

Luotiliivit eli luotisuojaliivit ovat välttämätön turvavaruste jokaiselle, joka saattaa joutua ampumatilanteisiin tai väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Luotiliivit suojaavat luodeilta ja muilta ammuksilta, jotka voivat aiheuttaa vakavan vamman tai kuoleman. Ne on suunniteltu vaimentamaan luodin iskua ja jakamaan sen energia laajemmalle alueelle.

Luotiliivit ovat elintärkeä suojaväline

Luotisuojaliivit tarjoavat sekä fyysistä että psyykkistä suojaa. Luotiliivit kasvattavat turvallisuuden tunnetta vaarallisissa tilanteissa, mikä voi helpottaa rauhallisena pysymistä ja parempien päätösten tekemistä. Tämän lisäksi luotiliivit mahdollistavat liikkumisen.

Luotiliivin suojaavuus riippuu useista tekijöistä, kuten ammuttavan laukauksen tyypistä ja siitä, onko luotiliivi käyttäjälleen sopiva. On tärkeää valita luotiliivi, joka istuu hyvin, jotta se suojaa eikä vaaranna liikkuvuutta. Lisäksi kaikki luotisuojaliivit tulee tarkastaa säännöllisesti kulumien tai vaurioiden varalta, jotka voivat vaikuttaa niiden suorituskykyyn hyökkäystilanteessa.

Luotiliivit Pamarkin verkkokaupasta

Pamarkin verkkokaupasta saat luotiliivit sekä naisille että miehille. C.P.E. Pro Diamond NIJ IIIA+15J -mallin luotiliivi antaa 360:n asteen suojan, ja se on saatavilla monessa eri koossa ja värissä. C.P.E. on yksi Euroopan johtavista suojavarustevalmistajista, ja C.P.E.:n valmistamilla luotiliiveillä on kuuden vuoden takuu. Tutustu C.P.E.-suojaliiveihin ja tee työnteosta turvallisempaa!

Valitse kategoria
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Luotiliivit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva