Työkengät ja työsaappaat

Työkengät ja työsaappaat

Oikeanlaiset ja sopivat työkengät ovat välttämättömyys missä tahansa työssä. Kunnolliset työjalkineet ovat tärkeä asia sekä työturvallisuuden että työmukavuuden kannalta. Työkengät tai työsaappaat suojaavat jalkoja esimerkiksi murtumilta, vaarallisilta kemikaaleilta ja kuumalta öljyltä. Sopivat työkengät tuovat myös mukavuutta työpäivään ja auttavat jaksamaan pidempään.

Miten valita oikeat työkengät?

Työkengät tulee valita sekä työn että työympäristön mukaan. Jos työpaikalla on riski liukastumiselle, kannattaa valita sellaiset työjalkineet, joissa on pitävä pohja. Jos taas jalan päälle voi tippua jotakin painavaa, on suositeltavaa hankkia turvakengät. 

Yleisesti ottaen mukavuus on avainasemassa. Pehmustava pohjallinen, hengittävä materiaali ja jalkaa tukeva kenkä edistävät työmukavuutta. Työnteko sujuu paremmin, kun kengät ovat mukavat ja jalkoja ei ala kivistämään. Lisäksi kannattaa huolehtia siitä, että työkengän materiaali on kestävä. Työkenkien tai työsaappaiden on kestettävä kulumista, joten esimerkiksi nahka tai kumi on hyvä materiaali.

Turvallisuus on tärkeä kriteeri työjalkineita valittaessa. Liukkaassa tai märässä ympäristössä pitävä pohja on välttämättömyys. Joissain työympäristöissä turvakengät tai muuten jalkaa enemmän suojaavat jalkineet ovat tarpeelliset. Ennen kaikkea työkenkien tulee kuitenkin olla sopivat, jotta ne pysyvät hyvin jalassa eivätkä hierrä tai aiheuta muuten jalkavammoja.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Työkengät ja työsaappaat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva