Kynttilät ja lyhdyt

Kynttilät ja lyhdyt

Kynttilät ja lyhdyt tunnelman luomiseen

Kynttilät kuten pöytäkynttilät, lämpökynttilät ja LED-kynttilät ovat monipuolisia ja edullisia valonlähteitä, joita käytetään tunnelman luomiseen ja valaistuksen parantamiseen esimerkiksi illallisilla ravintoloissa. Kynttilöitä on saatavilla eri värisinä, muotoisina ja kokoisina, joten jokainen voi löytää omiin tarpeisiinsa sopivat kynttilät.

Lyhdyt kuten taigalyhdyt sekä lasi- ja kynttilälyhdyt sekä ovat suurempia ja kestävämmistä materiaaleista valmistettuja valaisimia, joita voidaan käyttää esimerkiksi ulkona pihalla tai terassilla valonlähteenä. Lyhdyissä on usein kynttilä tai sähköinen valonlähde. Lyhdyt ovat erityisen suosittuja ulkotilojen koristamisessa, sillä ne tuovat lämpimän ja kutsuvan ilmeen pimeinä syys- ja talvi-iltoina.

Kynttilät ja lyhdyt ovat molemmat erinomaisia tapoja lisätä kattaukseen tunnelmaa ja valoa ravintoloihin, kotiin tai ulkotiloihin. Valikoima on laaja, ja erilaisia vaihtoehtoja löytyy niin klassisista ja perinteisistä kuin moderneista ja trendikkäistäkin malleista. Valikoimasta löytyy varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Kynttilät ja lyhdyt

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva