Baaritarvikkeet

Baaritarvikkeet

Baaritarvikkeet tiskien taakse Pamarkilta

Baaritarvikkeet ovat olennainen osa baarin toimintaa, ja niitä käytetään juomien sekoittamiseen, tarjoiluun ja nauttimiseen. Baaritarvikkeiden valikoima vaihtelee baarin koosta ja tyylistä riippuen. Yleisimpiä baaritarvikkeita ovat shakerit, alkoholimitat, coolerit, baarilusikat ja kaatokorkit.

Shakeri on yksi tärkeimmistä baaritarvikkeista, ja se on yleensä valmistettu metallista. Shakeria käytetään cocktailien ja muiden juomien sekoittamiseen, ja sen avulla saadaan juomat sekoitettua tasaisesti. Alkoholimitta puolestaan auttaa tarkkailemaan juomien määrää ja varmistamaan, että juomat valmistetaan oikeissa mittasuhteissa.

Coolerit, baarilusikka, pullotelineet ja kaatonokat ovat muita tärkeitä baaritarvikkeita. Cooleri sisältää jääpalat, joiden avulla juomat voidaan viilentää ennen tarjoilua. Baarilusikka on erityinen pitkä ja ohut lusikka, jota käytetään cocktailien sekoittamiseen ja tarjoiluun. Pullo- ja lasitelineet pitävät pullot ja lasit järjestyksessä ja aina helposti saatavilla seuraavan drinkin valmistelua varten. Kaatokorkit auttavat juomien annostelussa ja vähentävät hävikkiä sekä sotkua. 

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Baaritarvikkeet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva