Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Lautasliinat trendikkääseen kattaukseen Pamarkilta.

Lautasliinat

Lautasliinat takaavat ravintolasi kattauksen tyylikkyyden. Valikoimassamme eri kuoseilla ja valmistusmateriaaleilla tuotetut lautasliinat ovat viimeisimpiä trendejä mukailevia. Dunin ja Torkin eri kokoiset lautasliinat sopivat eri kausiin, kuten pikkujoulujen, kesäjuhlien, häiden tai yleisempään, pelkistettyyn kattaukseen. Valikoimassamme myös kestävää kehitystä mukailevat, ekologiset Dunin ecoecho -lautasliinat.

Torkin lautasliinavalikoiman lisäksi voit hankkia ravintolasi pöytään tyylikkäät ja helppokäyttöiset Xpressnap -tuotesarjan lautasliina-annostelijat.

Voit hankkia lautasliinat myös suurempina hankintoina Pamark Groupin tuotetalosta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun! Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.