Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Trendikäs kattaus ravintolaan Pamarkilta

Kattaus

Kaikki kattaustarpeet ravintoloihin, hotelleihin ja muihin juhlahetkiin. Tuotetalomme valikoimasta löydät eri sävyiset lautasliinat ja pöytäliinat niin kesän, kuin myös talven juhliin. Eri sävyisillä liinoilla sekä kynttilöillä ja lyhdyillä voit somistella ravintolasi salin, hotellin aulan, tai vaikka hääjuhlien catering-tarpeet.

Yli kaksisataa eri sävyistä tai kokoista Dunin sekä Torkin lautasliinaa ja pöytäliinaa takaavat vaihtoehdot kaikkiin asetteluihin ja kattauksen viimeistelyyn.

Valikoimassa myös elegantteja maljakoita ja muita kattaustarpeita, kuten näyttävät Taiga-lyhdyt illan pimeneviin, tunnelmallisiin hetkiin.

Voit hankkia kattaustuotteet myös suurempina hankintoina Pamark Groupin tuotetalosta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun! Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.