Kirjoitusvälineet

Kirjoitusvälineet

Kynä! – Pieni asia, jonka laadulla on iso merkitys. Pamarkilta löydät kirjoitusvälineet jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. 

Edelleen kynä kuuluu arkipäiviemme perustarpeisiin. – Huomaamaton ja merkityksetön asia, kunnes sitä ei tarvittaessa olekaan heti käden ulottuvilla, saati jos tarjolla oleva kynä ei toimi tai on huonolaatuinen.

Meillä on valikoima kuulakyniä, lyijykyniä, tusseja ja muita kirjoitusvälineitä huippumerkeiltä, kuten Ballograf, Sakura, Pilot ja Sharpie. Geelikynillä kirjoitus rullaa kuin itsestään, kun taas korostuskynillä voit helposti merkitä tärkeitä kohtia asiakirjoihin. Meillä on myös mekaanisia lyijykyniä, jotka sopivat täydellisesti luonnostelemiseen tai piirtämiseen, sekä kuitukärkikyniä tarkkojen viivojen luomiseen. Jos haluat kirjoittaa liitutauluille tai valkotauluille, niitä varten löytyy erityisiä tusseja, jotka on suunniteltu erityisesti näille pinnoille!

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä kirjoitusvälinettä etsit, Pamarkilta löytyy kaikki! Kuulakärkikynistä värityskyniin ja maalitusseista merkintäkyniin.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Kirjoitusvälineet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva