Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Jäteastiat 55L- 600L

Helpottaaksemme valintaasi, olemme jakaneet jäteastiat kahteen eri kategoriaan: pienemmät alle 100-litraiset ja isommat yli 100-litraiset. Pienemmän ryhmän jäteastiat käyvät esim. keittiökaappiin jätteille, vessoihin poljinroska-astioiksi, ravintolakeittiön jätteelle tai vaikkapa toimistopapereille. Valikoimassamme on useita eri vaihtoehtoja mm. kiinteillä kansilla tai ilman, seinään kiinnitettäviä sekä kiinteillä pyörillä varustettuja. Näillä jäteastioilla toimistosi jätteenkierrätys sujuu vaivatta!

Suuremman luokan, yli 100-litraiset jäteastiat palvelevat parhaiten mm. taloyhtiöiden jäteastioina, suurkeittiöissä, hoivalaitoksissa jne. Luotettavat, jopa pakkasta ja kemikaalejakin sietävät jäteastiat tulevat tutuilta merkeiltä: Rubbermaid, Weber, Brute ja Vileda. Voit tilata lisävarusteista monipuoliset kannet jäteastioillesi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme valitsemaan oikeat tuotteet juuri sinun jätetarpeisiisi.

Lajittele Page 1 Page 1 Copy 2
    Rajaa tuotteitaFill 1

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Tilaa vielä 400,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.