Jäteastiat 55L- 600L

Jäteastiat 55L- 600L

Jäteastiat ovat olennainen tuoteryhmä kaikissa toimistoissa, joissa syntyy säännöllisesti jätettä. Nämä säiliöt on suunniteltu erilaisten jätteiden, kuten paperin, muovin ja ruokajätteen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Toimiston jäteastiat auttavat ylläpitämään puhtaita ja hygieenisiä työtiloja, vähentävät saastumisriskiä ja edistävät ympäristöystävällisiä jätehuoltokäytäntöjä.

Tarkoituksenmukaisilla jäteastioilla toimisto pysyy siistinä

Toimiston jäteastioita on saatavana eri kokoisina ja mallisina, jotta ne sopivat erilaisiin toimistotarpeisiin. Pienet astiat sopivat erinomaisesti yksittäisiin työpöytiin tai kabinetteihin, kun taas suuremmat astiat sopivat yhteisiin tiloihin tai taukotiloihin. Yritykset voivat valita eri materiaaleista, kuten muovista tai metallista, toimistonsa sisustukseen ja estetiikkaan sopivia. Joissakin säiliöissä on jopa tyylikkäitä malleja, joiden avulla ne sopivat toimiston sisustukseen ja palvelevat silti toiminnallista tarkoitustaan. Säkkitelineet ja säkkivaunut sopivat hyvin laitoshuollon ja siivouspalvelun käyttöön.

Yritykset voivat myös valita jätesäiliöitä, jotka tukevat ympäristöystävällisiä jätehuoltokäytäntöjä. Esimerkiksi kierrätysastiat on suunniteltu kierrätettävien materiaalien, kuten paperin, muovin ja alumiinitölkkien, säilyttämiseen. Nämä astiat voivat auttaa toimistoja edistämään kestävää kehitystä vähentämällä kaatopaikoille päätyvän jätteen määrää. Yritykset voivat valita myös biojäteastioita, jotka mahdollistavat orgaanisten materiaalien, kuten kahvinpurujen, ruokajätteiden ja biohajoavien astioiden keräämisen biopusseihin ja -säkkeihin kompostointia varten.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Jäteastiat 55L- 600L

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva