Muut kiinteistövarusteet

Muut kiinteistövarusteet

Kiinteistön arkeen, ylläpitoon ja huoltoon tarvitaan monenlaisia tarvikkeita. Kiinteistötarvikkeet auttavat rakennusten ja piha-alueiden kunnossapidossa. Sisä- ja ulkotiloihin on hyvä hankkia monipuolisesti ja kattavasti kiinteistötarvikkeita. Kun kiinteistötarvikkeet ovat kunnossa, kiinteistön arki on sujuvaa.

Kiinteistötarvikkeet ulos ja sisälle

Ulko- ja sisätiloihin tarvitaan erilaisia kiinteistötarvikkeita. Jokaisella kiinteistöllä täytyy olla postilaatikko, ja usein postilaatikko on joko metallinen tai muovinen. Jos kiinteistön pihalta löytyy puutarha, puutarhatarvikkeet kannattaa olla kunnossa. 


Kunnolliset työkalut ovat tarpeellisia kaikille. Esimerkiksi kunnostustöiden ja remonttien tekeminen on helpompaa, kun siihen on hyvät työkalut. Leatherman-monitoimityökalu kätkee sisäänsä monta eri työkalua, mutta isompia remontteja varten kannattaa hankkia työkalusarja.


Puutarhatarvikkeiden ja työkalujen lisäksi tarvitaan usein esimerkiksi tikkaat tai vähintään jakkara. Jakkaran avulla asukkaat ja työntekijät ylettävät korkeammalle. Joskus voidaan tarvita isommat tikkaat. Kohteesta riippuen joko 3-askelmaiset tikkaat tai 5-askelmaiset tikkaat voivat olla tarpeelliset.

Kiinteistötarvikkeet Pamarkilta

Pamarkin verkkokaupasta löydät kiinteistön pientarvikkeet, kuten postilaatikot, puutarhatyökalut ja -tarvikkeet sekä opastekyltit. Tutustu valikoimaan ja tee kiinteistön arjesta toimivampaa!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Muut kiinteistövarusteet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva