Vaatteiden ripustus ja tuuletus

Vaatteiden ripustus ja tuuletus

Vaatteiden oikeaoppinen ripustus ja tuuletus ovat keskeinen osa vaatehuoltoa. Toimiva vaatehuolto auttaa pitämään tilan järjestyksessä ja yleisilmeen siistinä. Vaatteiden ripustus ja tuuletus ovat tärkeitä asioita myös esimerkiksi ravintola-alalla ja toimistotiloissa.

Tarvikkeet ripustamiseen ja tuulettamiseen

Toimiva vaatehuolto edellyttää asianmukaisia tarvikkeita. Tarvittavat tuotteet riippuvat käyttökohteesta. Esimerkiksi toimistossa vaatetelineet ja vaateripustimet ovat erittäin tarpeellisia, mutta terveydenhoidon potilashuoneissa yksittäinen vaatekoukku voi riittää.


Vaatteiden ripustamiseen hankittavat tuotteet kannattaa siis suhteuttaa tilaan ja tarpeisiin. 1-osainen naulakko on hyvä hankinta, jos ripustettavaa on vähän. Jos taas esimerkiksi ripustettavia pyyhkeitä on monta, voidaan tarvita jopa 6-osainen naulakko. Vaateripustin eli henkari on toinen vaihtoehto vaatteiden ripustamiseen. Vaateripustin on hyvä valinta etenkin silloin, kun vaatteen halutaan pysyvän sileänä.


Vaatteiden tuulettaminen onnistuu helpommin, kun sitä varten on liikuteltava tuuletusteline. Myös muita tekstiilejä on hyvä tuulettaa, ja esimerkiksi puhdistaa niistä pöly. Mattopiiskan avulla matosta voi puhdistaa pölyn ja muun irtolian.

Tuotteet Pamarkin verkkokaupasta

Valikoimastamme löydät naulakot ja pyyhe- sekä vaatekoukut seinälle saniteettitilaan, pukuhuoneeseen ja vaikkapa toimiston eteiseen. Lisäksi löydät valikoimastamme tyylikkäät henkarit vaatteiden ripustukseen. Tutustu ja tilaa!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Vaatteiden ripustus ja tuuletus

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva