Tuhkakupit ja tuhka-astiat

TUHKAKUPIT JA TUHKA-ASTIAT

Tuhkakupit ja tuhka-astiat ulkokäyttöön

Pamarkin verkkokaupan tuhkakupit ja tuhka-astiat sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön ja ulkonäkönsä puolesta ne sulautuvat hyvin piha-alueille ja rakennusten seiniin. Metalliset tuhkakupit pysyvät hyvänä pitkään, eikä niiden kulumisesta tarvitse huolehtia. 


Ulkokäyttöön tarkoitetut tuhkakupit ja -astiat ovat yleensä valmistettu ruostumattomasta tai galvanoidusta teräksestä, jotta ne kestävät kosteutta, auringonvaloa ja lämpötilan vaihteluita. Tuhkakupit ovat myös suunniteltu niin, että ne ovat helppo puhdistaa. Esimerkiksi irrotettava tai avattava kansi helpottaa säiliön tyhjentämistä.

Tuhkakupit pitävät ympäristön siistinä

Tupakantumpit ovat haitallisia ympäristölle ja ne jättävät myös roskaisen kuvan pihasta. Tuhkakupit tarjoavat turvallisen paikan hävittää tumpit oikein. Hävittämällä tumpit tuhkakuppiin roskat eivät päädy niille kuulumattomiin paikkoihin, kuten maahan tai vesistöihin. Piha-alueiden yleinen siisteys pysyy parempana kun alueella on hyvin sijoitettu tuhkakuppi.

Tuhkakupit ravintoloihin, taloyhtiöihin tai työpaikoille


Hanki tuhkakupit ulkokäyttöön Pamarkin verkkokaupasta. Valitse suosituimmat Rubbermaid Infinity Genie tai Aladdin tuhkakupit. Meiltä löydät myös muut itsestään seisovat sekä seinään kiinnitettävät mallit kuin myös perinteiset terassipöydälle tarkoitetut tuhkakupit. Tutustu ja tilaa tarpeidesi mukainen tuhkakuppi. 

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Tuhkakupit ja tuhka-astiat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva