Suojalasit ja visiirit

Suojalasit

Suojalasit ovat välttämättömät turvavarusteet ammattikäytössä

Suojalasit ovat välttämättömiä turvavarusteita monilla ammattialoilla, joissa silmät voivat altistua erilaisille riskeille ja vaaroille. Eri ammattialoilla suojalasit tarjoavat fyysisen suojan, joka estää silmiin kohdistuvia vammoja sekä altistumisia vaarallisille aineille. Lasit suojaavat käyttäjäänsä iskuilta, lentäviltä kappaleilta, roiskeilta ja kemikaaleilta.

Missä ammateissa suojalasit ovat hyödyllisiä?

Suojalasit ovat monissa ammateissa hyödyllisiä, jopa välttämättömiä suojavarusteita. Esimerkiksi rakennus- ja teollisuusalalla ympäristössä voi esiintyä paljon pölyä, kemikaaleja tai jopa lentäviä kappaleita, joten suojalasit muodostavat fyysisen suojan vahingoilta ja ärsytykseltä. Laboratoriotöissä tai sairaanhoidon alalla ilmassa voi lentää roiskeita, hiukkasia tai pieniä pisaroita, joilta suojalasit suojaavat tehokkaasti.

Suojalasit Pamarkilta

Verkkokaupastamme löydät suojalasit suosituilta merkeiltä kuten 3M. Malleja löydät keveistä suojalaseista aina vaativaan ammattikäyttöön tarkoitetuista naamiomallisiin polykarbonaattilaseihin

Hanki Pamarkilta suojalasit, jotka estävät tehokkaasti silmävammojen aiheutumisen haastavissakin työolosuhteissa. Tilaa helposti verkkokaupastamme tai ota yhteys asiantuntevaan henkilökuntaamme.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Suojalasit ja visiirit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva