Esiliinat

Esiliinat

Suojaesiliinat ammattikäyttöön

Suojaesiliinat suojaavat tehokkaasti käyttäjäänsä erilaisissa ammattikäytössä esiintyvissä tilanteissa. Esiliinat suojaavat esimerkiksi likaantumiselta, roiskeilta, kemikaaleilta tai elintarvikekäytössä rasvaroiskeilta. Suojaesiliinat ovat valmistettu polyuretaanista tai kestävästä PE-muovista, jotka antavat tehokkaan suojan erilaisia vaaroja vastaan. Kestävistä ja turvallisista materiaaleista valmistetut suojaesiliinat sopivat monen eri ammattiryhmän käyttötarkoitukseen. Oikeaan tarkoitukseen sopiva esiliina antaa tehokasta suojaa eri ammattiryhmiin kohdistuvia vaaroja vastaan.

Suojaesiliinat eri ammattiryhmille

Verkkokaupastamme löytyvät suojaesiliinat käyvät mainiosti eri ammattiryhmien edustajille vaativiinkin työtehtäviin. Suojaesiliinat sopivat elintarvike-, sairaanhoito-, sekä siivoustehtäviin ja jokaisessa tehtävässä esiliinat tarjoavat erinomaisen suojan roiskeita tai muita vaaroja vastaan. Keittiössä esiliinat suojaavat vaatteita esimerkiksi vedeltä, öljyltä ja ruoka-aineilta, jotka voivat sotkea vaatteet pysyvästi. Teollisuudessa ja siivouksessa esiliinat suojaavat tehokkaasti vaatteita kemikaaliroiskeilta ja muilta vaarallisilta aineilta, joita voi ammatissa joutua käsittelemään. Terveydenhuollossa suojaesiliinat voivat tarjota suojaa veriroiskeilta, kehon nesteiltä ja tarttuvilta taudinaiheuttajilta. 

Esiliinat Pamarkilta

Verkkokaupastamme löydät valikoiman erilaisia suojaesiliinoja moniin eri ammattitehtäviin kuten elintarvike-, laboratorio-, tai siivouskäyttöön. Tutustu ja tilaa heti tai ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Esiliinat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva