Nitriilikäsineet

Nitriilikäsineet

Nitriilikäsineiden käyttö työympäristöissä

Nitriilikäsineet ovat suojakäsineitä, joita käytetään monissa eri työtehtävissä ja -ympäristöissä. Ne valmistetaan erittäin kestävästä synteettisestä kumista. Nitriilikäsineet tarjoavat erinomaisen suojan pistoja, repeämiä ja muita vaurioita vastaan, joten ne sopivat myös haastavampiin tarpeisiin. Nitriilikäsineet tarjoavatkin useita etuja ja ovat ihanteellinen valinta.


Nitriilikäsineet ovat erittäin kestäviä, joten ne kestävät hyvin kemikaaleja ja öljyjä, jotka voivat vahingoittaa muita käsineitä. Ne ovat myös vedenpitäviä, joten ne sopivat erinomaisesti märkiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Nitriilikäsineitä käytetäänkin laajasti terveydenhuollossa, elintarviketeollisuudessa, laboratorioissa ja monilla muilla teollisuudenaloilla.

Minkälaisia nitriilikäsineitä on olemassa?

Nitriilikäsineiden valikoima on kohtuullisen laaja – niitä löytyy esimerkiksi eri kokoisina, värisinä ja pituisina. Monet nitriilikäsineet ovat puuterittomia, mikä tekee niiden käyttämisestä miellyttävämpää. Uudistuneet Kingfa-Wellgio -nitriilikäsineet ovat nyt sopivia korkean hygienian kohteisiin sekä elintarvikekäyttöön. Samaa hanskaa voi nyt käyttää siis sekä terveydenhuollon ympäristöissä, että ravintolaympäristöissä!  


Joidenkin nitriilikäsineiden sormenpäät ovat karhennetut, mikä lisää pitoa ja helpottaa täten työskentelyä. On olemassa myös biohajoavia nitriilikäsineitä, joten ympäristöystävällisemmän valinnan tekeminen onnistuu.

Miksi nitriilikäsineet ovat hyvä valinta?

Nitriilikäsineiden keskeisin etu on niiden lujuus ja kestävyys. Nitriili on paljon vahvempaa kuin lateksi, joten se kestää paremmin pistoja ja repeytymiä. Täten nitriilikäsineet sopivat hyvin käytettäväksi ympäristöissä ja tilanteissa, joissa käsitellään esimerkiksi teräviä esineitä. Lisäksi nitriilikäsineet kestävät paremmin kemikaaleja kuin lateksikäsineet, mikä tarjoaa paremman suojan mahdollisia vaaroja vastaan teollisissa olosuhteissa.

Hanki nitriilikäsineet Pamarkilta

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät sopivat nitriilikäsineet ammattilaisille mm. terveydenhuoltoon, elintarvikealalle, kemikaalien käsittelyyn ja puhdastilatyöskentelyyn. Kertakäyttökäsineitä löytyy myös yksityiseen käyttöön. Tilaa nitriilikäsineet tehokkaaseen suojaan!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Nitriilikäsineet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva