Lateksikäsineet

Lateksikäsineet

Suojaa kätesi lateksikäsineiden avulla! Lateksikäsineet ovat yksi suojakäsinetyyppi, ja ne valmistetaan luonnonkumista. Lateksikäsineet suojaavat tehokkaasti sekä käyttäjää että toimintaympäristöä. Lateksikäsineet ovatkin moneen tilanteeseen sopiva suojakäsine – niitä käytetään muun muassa lääketeollisuudessa ja siivousalalla.

Kenelle ja mihin käyttöön lateksikäsineet sopivat?

Lateksikäsineitä käytetään laajalti eri toimialoilla ja monissa työympäristöissä. Lateksikäsineet sopivat erinomaisesti veren ja eritteiden käsittelyyn, tutkimuskäsineiksi sekä elintarvikkeiden käsittelyyn. Luonnonkumikäsineet soveltuvat myös ympäristöihin, joissa käsitellään kemikaaleja, kuten siivouksen ammatissa tai lääketeollisuudessa.


Lateksikäsineillä on kuitenkin myös huonoja puolia. Vaikka lateksikäsineet ovat erittäin joustavia ja mukavia käyttää, ne voivat aiheuttaa allergisen reaktion lateksiallergikoille. Lateksiallergia ilmenee kutinan, punoituksen ja muiden iho-oireiden muodossa. Lateksille allergiset henkilöt eivät luonnollisesti voi käyttää lateksikäsineitä. Tällöin kannattaa harkita muusta materiaalista valmistettuja suojakäsineitä, kuten nitriili- tai vinyylikäsineitä.

Lateksikäsineet Pamarkilta

Hanki lateksikäsineet Pamarkin verkkokaupasta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun. Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa. Tilaa nyt ja huolehdi asianmukaisesta suojauksesta!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Lateksikäsineet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva