Siivouskäsineet

Siivouskäsineet

Siivouskäsineet ovat tärkeä osa ammattisiivousta

Siivouskäsineiden käyttö ammattisiivouksessa on tärkeää työntekijöiden turvallisuuden ja siivoustyön tehokkuuden kannalta. Oikein valitut käsineet tarjoavat suojaa infektioilta, kemikaaleilta ja vammoilta. Ne estävät suoran ihokontaktin likaisten pintojen, kemikaalien tai biologisen aineiston kanssa.

Oikeanlaiset siivouskäsineet parantavat työergonomiaa

Pitkävartiset siivouskäsineet ovat muotoiltu anatomisesti, jotta käyttömukavuus ja istuvuus olisivat parhaimmillaan suoritettaessa siivouksen toimia. Pitkä varsi suojaa sormenpäistä aina käsivarteen asti. Siivouskäsineet tarjoavat nitriilikäsineen suojaavat ominaisuudet ja samalla luonnonkumin mukavuuden sisältämättä kuitenkaan allergiaa aiheuttavia luonnonkumin ainesosia.

Kohokuvioidut pinnat tarjoavat erinomaisen pidon myös kosteissa olosuhteissa. Siivouskäsineiden ominaisuuksin vuoksi ne soveltuvatkin erinomaisesti esimerkiksi suurtalouskeittiöihin, siivouksen ammattilaisille, teollisuuteen ja elintarvikkeiden käsittelyyn.

Siivouskäsineet Pamarkilta

Hanki siivouskäsineet Pamarkin verkkokaupasta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun. Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Siivouskäsineet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva