HoReCa Eco

HoReCa Eco

Ekologiset pakkaustuotteet ravintoloihin ja kahviloihin

HoReCa Eco on rakennettu verkkokauppaamme, jotta asiakkaamme voivat tehdä kestävää kehitystä mukailevia ratkaisuja tuotevalinnoissaan.

Eri tuotevalikoimat, kuten take away -rasiat, aterimet, lasit ja kupit on valikoitu niiden valmistusprosessien tai raakamateriaalien näkövinkkelistä. Valmistusmateriaaleina tuotteissa on hyödynnetty mm. kierrätettyä muovia, bagassia, bambua ja puukuitua.

Käyttämällä HoReCa Eco -tuotevalikoimaa edesautat ja kehität ympäristöystävällisempää yritystoimintaa, josta on kasvanut yksi tärkeimmistä vastuullisuusteemoista - toimialasta riippumatta.

Kattaus ja keittiö sisältää kaiken oleellisen, joita ravintolan, kahvilan tai hotellin ylläpitämiseen vaaditaan. Tuotteiden lisäksi Pamark Group tarjoaa liki 99 % toimitusvarmuuden, nopeat toimitukset ja mahdollisuuden keskittää kokonaisvaltaisia yrityksesi hankintoja.

Myös personoidut, painetut tuotteet ovat valikoimassamme. Ota yhteyttä myyntitiimiimme, ja pyydä tarjous erilaisista painetuista ratkaisuista, kuten lautasliinat, take away -rasiat tai kuumakupit.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

HoReCa Eco

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva