Take away-rasiat

Take away -rasiat kestävistä materiaaleista

Yhä useammat ravintolat etsivät tapoja vähentää ympäristövaikutuksiaan, joten yksi suosituimmista ratkaisuista on siirtyminen ekologisiin take away -rasioihin. Nämä rasiat on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten kierrätetystä muovista, bagassista, bambusta ja puukuidusta, jotka voidaan kierrättää tai kompostoida käytön jälkeen. Niitä on myös eri muotoisia ja kokoisia, joten ne sopivat kaikentyyppisiin ravintoloihin.

Take Away -rasioilla ravintolat voivat tarjota helpon tavan nauttia ruokaa myös ravintolan ulkopuolella. Rasiat ovat kehitetty kestäviksi ja pitämään ruoka mahdollisimman tuoreena nauttimishetkeen saakka.

Ekologisten take away -rasioiden käyttö on ravintolalle erinomainen tapa osoittaa sitoutumisensa kestävään kehitykseen ja tukea ympäristöasioita. Investoimalla ympäristöystävällisiin pakkausratkaisuihin asiakkaat tietävät, että he tukevat yritystä, joka välittää ympäristön suojelemisesta.

Duni ekologiset take away -rasiat

Valikoimastamme löydät esimerkiksi Dunin ympäristöystävälliset take away -tuotteet useassa eri koossa ja muodossa. Dunin ratkaisut sopivat ravintolaan sen koosta tai ruokalajikkeista riippumatta. Varmista asiakkaittesi take away nautinto laadukkailla rasioilla!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Take away-rasiat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva