Työkengät ja -sandaalit

Työkengät ja -sandaalit

Työkengät ja työsandaalit ovat olennainen osa työasua monella eri alalla, kuten ravintola-alalla ja terveydenhuollon tehtävissä. Työkenkien tärkeys korostuu etenkin silloin, kun merkittävä osa työajasta vietetään jaloillaan. Hyvät työkengät edistävät sekä työhyvinvointia että työturvallisuutta.


Työkengät tulee valita siten, että ovat työtehtävään sopivat. Perinteiset työkengät soveltuvat esimerkiksi niin ravintola-alan töihin kuin siivousalan tehtäviin. Terveydenhuollon tehtäviin voi riittää myös pistokkaat, jotka ovat kevyempi vaihtoehto. Jos taas tarvitaan enemmän tukea ja suojaa, kannattaa tutustua turvakenkiin ja turvamaihareihin. Kunnollisiin työkenkiin on suositeltavaa investoida, sillä ne maksavat itsensä takaisin ja tekevät työnteosta mukavampaa.

Miksi työkengät ja -sandaalit ovat tärkeä asia?

Työkengät ja työsandaalit ovat tärkeä asia monesta eri syystä. Joillain aloilla, kuten esimerkiksi terveydenhuollossa, asianmukaiset työkengät ovat välttämättömyys. 


Työkenkien yksi keskeisin tehtävä on suojata työntekijän jalkoja mahdollisilta vaaroilta. Ne vähentävät liukastumisen riskiä sekä usein suojaavat esimerkiksi teräviltä esineiltä. Sopivat työkengät pysyvät jalassa hyvin, mikä edistää myös työturvallisuutta.


Työkenkien täytyy olla myös mukavat. Laadukkaissa työkengissä on kunnollinen pehmuste ja kaarituki, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja ehkäisevät jalkojen väsymystä. Myös hengittävyys on tärkeää: näin jalat pysyvät kuivina ja viileinä koko työvuoron ajan.

Työkengät ja -sandaalit Pamarkilta

Pamarkin verkkokaupasta saat työkengät ja työsandaalit moniin eri työtehtäviin. Valikoimastamme löydät mm. Jalaksen Daniel-työkengät ja Giman pistokkaat. Tutustu valikoimaan ja tilaa!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Työkengät ja -sandaalit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva