Pohjalliset ja kenkälusikka

Kengän pohjalliset ja kenkälusikat

Pohjalliset ja kenkälusikat ovat sekä apuväline että tarpeellinen hankinta, joista on hyötyä kaikille ihmisille. Paljon aikaa jaloillaan viettävien tai jalkavaivoista kärsivien kannattaa ostaa kengän pohjalliset. Kenkälusikka kuuluu jokaisen kodin ja toimiston perusvarustukseen, mutta on erityisen tärkeä apuväline niin ikääntyneille kuin nivelongelmaisille.

Miksi kenkälusikka ja kengän pohjalliset ovat hyvä hankinta?

Sekä kengän pohjallisten että kenkälusikan käytöstä on monia hyötyjä. Lisämukavuus, jalkojen hyvinvointi, arjen sujuvuus ja moni muu tekevät niiden käytöstä enemmän kuin kannattavaa.


Kengän pohjalliset voivat auttaa ehkäisemään jalkakipuja, kuten jalkapohjan kipua tai kantakalvon tulehdusta. Ne voivat myös vähentää jalkojen väsymistä ja lisätä mukavuutta, erityisesti jos kävelee paljon päivittäin. Lisäksi, kengän pohjalliset voivat auttaa parantamaan tasapainoa ja vähentämään loukkaantumisriskiä.


Kenkälusikka on hyödyllinen kaikille, jotka käyttävät kenkiä, mutta erityisesti niille, jotka käyttävät nauhallisia tai jäykkiä kenkiä, joita voi olla vaikea pukea ilman apuvälinettä. Etenkin ikääntyneiden tai nivelongelmista kärsivien kannattaa hankkia kenkälusikka, jotta jokapäiväinen elämä helpottuu.

Kenkälusikat ja pohjalliset Pamarkilta

Verkkokaupastamme löydät valikoiman kenkälusikoita ja pohjallisia. Etsit sitten muovista tai metallista kenkälusikkaa, löydät sen meiltä. Meiltä saat myös JALAS®-merkin huippulaadukkaat pohjalliset työkenkiin. Kun kenkälusikka ja pohjalliset ovat asianmukaiset, arki sujuu mukavammin. Osta nyt!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Pohjalliset ja kenkälusikka

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva