Muut jalkineet ja tarvikkeet

Muut jalkineet ja tarvikkeet

Erilaisiin tilanteisiin ja ympäristöihin tarvitaan luonnollisesti erilaiset jalkineet ja tarvikkeet. Töihin työjalkineet, kouluvierailulle kengänsuojat ja rakennustyömaalle turvakengät. Hotelleissakin on tarve monenlaisille kengille.


Siinä missä hotellin aulan työntekijän kannattaa hankkia kunnolliset työkengät, majoittujan tarpeet ovat hyvin erilaiset. Hotellit tarjoavat usein majoittujille hotellitossut. Hotellitossut ovat erityisen kätevät huoneen sisällä oleskeluun, mutta myös hotellin sisällä kulkemiseen. Etenkin kylpylähotelleissa tossut ovat mukava lisävaruste, ja keino kertoa hotellin laadukkuudesta. Hotellitossut ovat siis hyvä lisävaruste monenlaisissa majoituspaikoissa!

Hotellitossujen ominaisuudet ja edut

Hotellitossut ovat erittäin suosittu varuste hotelleissa ja muissa majoituspaikoissa. Ne tarjoavat vieraille mukavan ja kätevän tavan pitää jalkansa lämpiminä ja suojattuina, kun he nauttivat hotellimajoituksestaan. 


Hotellitossut on yleensä valmistettu pehmeästä, imukykyisestä materiaalista, kuten froteekankaasta tai mikrokuidusta, mikä edesauttaa jalkojen kuivana ja mukavana pysymistä. Hotellitossujen pohjien materiaali on usein kumi tai vaahtomuovi - näin tossut ovat varmasti pehmeät ja liukastumisen riski pienempi.


Mukavuuden lisäksi hotellitossut edistävät hygieniatasoa siten, että lika ei kulkeudu jalkojen mukana esimerkiksi sängylle. Näin huone sekä majoittujan jalat pysyvät puhtaampana!

Hotellitossut Pamarkilta

Pamarkin verkkokaupasta löydät mukavat ja klassiset hotellitossut. 80 parin pakkauskoossa myytävät hotellitossut ovat edulliset ja monen kokoiseen jalkaan sopivat. Tilaa hotellitossuja nyt ja tee vieraidesi asiakaskokemuksesta entistä parempi! 

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Muut jalkineet ja tarvikkeet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva