Liukuesteet

Liukuesteet kenkiin

Liukuesteet ovat sekä tarpeellinen lisävaruste että suojavaruste. Liukuesteet suojaavat kaatumisilta ja loukkaantumisilta liukkailla pinnoilla, kuten jäätyneillä teillä ja lumisilla kävelyteillä. Ne tarjoavat paremman pidon liukkaalla alustalla, mikä vähentää kaatumisen riskiä ja helpottaa kävelemistä.


Kenkiin kiinnitettävissä liukuesteissä on valinnanvaraa. Koko kengän mittainen liukueste antaa kokonaisvaltaista suojaa, ja siinä nastat on sijoiteltu tasaisesti koko kengänpohjan alueelle. Päkiän kohdalle puettava liukueste on helppokäyttöinen, ja sopii esimerkiksi silloin, jos liukuesteet tarvitaan vain hetkeksi aikaa. Kantaliukueste on myöskin helppokäyttöinen, ja tarjoaa tehokasta suojaa. Yleisin syy liukastumiseen on kantapään luistaminen, joten kantapää on hyvä suojata nastoilla.

Turvaa ja itsevarmuutta liukuesteistä

Liukuesteillä on monenlaista hyötyä. Kaikista selkein hyöty ja syy hankkia liukuesteet on turvallisuus. Liukastumisen ja kaatumisen riski vähenee, jolloin myös tapaturmilta vältytään paremmin. 


Kun kenkiin kiinnitetään liukuesteet, käveleminen on varmempaa ja vakaampaa. Lenkille uskaltaa lähteä matalammalla kynnyksellä, joten liikunnan määrä voi kasvaa. Liukuesteet tuovat myös mielenrauhaa ja itsenäisyyttä, kun kävelyllä ei tarvitse murehtia liukkaudesta. Kenkiin kiinnitettävät liukuesteet säästävät myös rahaa, sillä erillisiä nastakenkiä ei tarvita.

Liukuesteet Pamarkin verkkokaupasta

Pamarkin verkkokaupasta löydät kenkien liukuesteitä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoimassamme on erilaisia kokoja ja malleja eri hintaluokissa, joten löydät varmasti sopivat liukuesteet käyttötarpeesi mukaan. Hanki liukuesteet kenkiin ja pidä huolta turvallisesta liikkumisesta liukkailla pinnoilla!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Liukuesteet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva