Kumisaappaat ja turvasaappaat

Kumisaappaat ja turvasaappaat

Erilaisissa työympäristöissä tarvitaan erilaiset työkengät. Oikeanlaiset kengät ovat sekä välttämättömyys että suojavaruste. Joissain työtehtävissä tavalliset työkengät voivat riittää, mutta aina tilanne ei ole näin.


Esimerkiksi elintarviketeollisuudessa tarvitaan kumisaappaat tai turvasaappaat. Kumisaappaat kestävät paremmin kosteutta, ja suojaavat jalkoja myös kasvi- ja eläinrasvoilta. Turvasaappaat tarjoavat vielä enemmän suojaa. Turvasaappaissa on usein teräksestä valmistettu varvassuoja sekä pohjassa naulaanastumissuoja.

Kumisaappaat vai turvasaappaat?

Työtehtävä ja -ympäristö vaikuttavat siihen, täytyykö hankkia kumisaappaat vai turvasaappaat. Kannattaa selvittää kumisaappaiden ja turvasaappaiden ominaisuudet, vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itselle sopivimmat saappaat.


Oli valintasi sitten kumisaappaat tai turvasaappaat, kiinnitä huomiota saappaiden istuvuuteen. Kumi- ja turvasaappaiden tulee olla ennen kaikkea sopivan kokoiset. Liian iso saapas hölskyy helposti jalassa, kun taas liian pieni puristaa jalkaa. Isot kumisaappaat tai turvasaappaat ovat myös turvallisuusriski: liukastumis- ja kaatumisriski kasvavat, jos saappaissa on ylimääräistä tilaa.

Saappaat Pamarkilta

Pamarkin verkkokaupasta löydät eri ammattiryhmille tarkoitetut kumisaappaat ja turvasaappaat tutuilta merkeiltä. Dunlop FoodPro Purofort -turvasaappaat soveltuvat hyvin mm. elintarviketeollisuuteen. Valikoimastamme löydät myös tavalliset kumisaappaat, jotka kestävät kasvi- ja eläinrasvoja. Tutustu ja tilaa!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Kumisaappaat ja turvasaappaat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva