Kengänsuojat ja saapassuojat

Kengänsuojat ja saapassuojat

Pidä kengät suojattuina ja lattia puhtaana! Kengänsuojat ja saapassuojat suojaavat sekä kengät että lattiat. Kengänsuojat ovat täydellinen ratkaisu, kun etsitään helppokäyttöistä suojavarustetta kenkien päälle.


Suojan tarjoamisen lisäksi kengänsuojat pitävät jalat kuivana. Ne on nopea laittaa kengän päälle ja ottaa pois. Kengänsuojat ovatkin optimaalinen suojavaruste tilanteisiin, joissa kenkien pois ottamiselta halutaan välttyä, mutta kenkien jalassa pitäminen ei ole vaihtoehto.

Kengänsuojissa ja saapassuojissa on eroja

Kengänsuojien ja saapassuojien ominaisuuksissa on eroja. Kengänsuojat suojaavat varrettoman kengän pohjan ja päälliosan. Perinteiset kertakäyttöiset kengänsuojat ovat ohutta PE-muovia, ja sopivat myös ammattikäyttöön. Markkinoilta löytyy myös vahvemmasta materiaalista valmistettuja kengänsuojia, kuten Med-Comfort®-kengänsuojat


Saapassuojat tarjoavat luonnollisesti enemmän suojaa. Riippuen mallista, saapassuojassa voi olla liukuestepohja, jolloin suojia voi käyttää myös märissä tiloissa. Eri saapassuojat täyttävät erilaisia standardeja. Esimerkiksi BioClean™ S-BDOB -saapassuojat edustavat PPE-kategoriaa III ja soveltuvat muun muassa puhdastilaluokkiin ISO 4 ja GMP A/B. Vaikka kaikki saapassuojat ovat kertakäyttöisiä, on niiden ominaisuuksissa ja soveltuvuuksissa eroja.

Kengänsuojat ja saapassuojat Pamarkilta

Pamarkin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita kengänsuojia ja saapassuojia. Esimerkiksi BioClean™-saapassuojat ja 3M-saapassuojat tarjoavat korkeamman tason suojaa laajemmalle alueelle. Laadukkaat ja kestävät kertakäyttöiset Med-Comfort® -kengänsuojat ovat suosittu valinta. Kun kengänsuojat ja saapassuojat on valittu oikein, kengät ja lattiat kiittävät. Hanki siis asianmukaiset suojat tänään ja suojaa sekä työntekijät että vierailijat!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Kengänsuojat ja saapassuojat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva