Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Hanki nitriilikäsineet Pamarkilta

Nitriilikäsineet

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät sopivat nitriilikäsineet ammattilaisille mm. terveydenhuoltoon, elintarvikealalle, kemikaalien käsittelyyn ja puhdastilatyöskentelyyn. Kertakäyttökäsineitä löytyy myös yksityiseen käyttöön. Nitriilikäsineitä löytyy useassa eri paksuudessa, pituudessa ja värissä, jonka vuoksi löydät tarkoitukseen kuin tarkoitukseen soveltuvat käsineet. Ohuet kertakäyttökäsineet soveltuvat sorminäppäryyttä vaativiin tehtäviin. Erikoispitkä ja paksumpi nitriilikäsine sopii puolestaan esimerkiksi sytostaattityöhön, jossa vaaditaan korkeampaa suojausluokkaa. Kiihdytinvapaat käsineet sopivat kosketusallergiasta kärsiville henkilöille.

Nitriilikäsineiden lisäksi valikoimassamme on mm. vinyylikäsineitä, steriilejä tutkimuskäsineitä ja viiltosuojahanskoja. Käsinerasiatelineiden avulla voit pitää huolen siitä, että käsinerasia löytyy aina samasta paikasta, ja hansikkaiden käyttö sujuvoituu.

Terveydenhuollon käsineet

Terveydenhuoltoon soveltuvat tutkimuskäsineet täyttävät EN 455 standardin vaatimukset.

Elintarvikekäyttöön soveltuvat käsineet

Elintarvikealalle soveltuvat tutkimuskäsineet täyttävät EN 374 standardin vaatimukset. Malja-haarukkamerkin omaavat tuotteet täyttävät lisäksi standardin EN 1186 vaatimukset. Viiltosuojakäsineiden avulla voit ennaltaehkäistä työtapaturmia.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.