Luotiliivit

Luotiliivit

Luotiliivit eli luotisuojaliivit ovat välttämätön turvavaruste poliiseille, vartijoille ja muille turvallisuusalalla työskenteleville. Ne suojaavat luoteja ja sirpaleita vastaan, jotka voivat muuten aiheuttaa vakavan vamman tai kuoleman. Luotiliivit ovat olleet käytössä 1900-luvun alusta, mutta viimeaikainen teknologian kehitys on tehnyt niistä parempia ja suojaavampia kuin koskaan ennen.


Turvallisuusalan henkilöstön lisäksi myös muut voivat käyttää luotiliivejä. Esimerkiksi sota-alueella vierailevien toimittajien on hyvä suojata itsensä. Fyysisen suojan lisäksi luotisuojaliivit voivat antaa mielenrauhaa niitä pitävälle henkilölle.

Mitä luotiliivin hankinnassa täytyy ottaa huomioon?

Kun olet hankkimassa luotiliiviä, tee ostos tarkkaan ja harkiten. Luotiliiviä löytyy monia erilaisia, joten niiden ominaisuuksiin ja etenkin suojaavuuteen kannattaa kiinnittää huomiota. Jotta luotiliivi suojaa, sen tulee olla oikean kokoinen. Silloin se pysyy päällä napakasti eikä suojaavuus kärsi.


Luotiliivejä on saatavana myös eri suojaustasoilla, jotka määrittelevät niiden kyvyn suojata eri kaliiperien ja tyyppisten ammusten aiheuttamilta vaurioilta. Yleisimpiä suojaustasoja ovat NIJ (National Institute of Justice) IIIA ja IV. IIIA-taso suojaa lähes kaikilta pistoolien ja konepistoolien luodeilta, kun taas IV-taso suojaa lähes kaikilta kiväärien ja rynnäkkökiväärien luodeilta.


Luotiliivit ovat tehokas ja joissain tilanteissa elintärkeä suojavaruste. Vaikka luotiliivit voivat olla kalliita, ne maksavat itsensä takaisin. Luotiliivien valinnassa kannattaa ottaa suojaustason lisäksi hinta ja muut ominaisuudet huomioon. Näin löydät itsellesi sopivimmat luotiliivit.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Luotiliivit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva