Kuulosuojaimet

Kuulosuojaimet

Kuulon huolellinen suojaaminen on äärimmäisen tärkeää jokaiselle meistä. Jopa lyhytaikainen oleskelu kovassa melussa voi aiheuttaa kuulovaurion, ja mitä pidempään melulle altistuu, sitä suuremmaksi kuulovaurion riski kasvaa. Kuulovaurio seuraa usein läpi elämän, joten kuulosta ja sen suojaamisesta kannattaa pitää huolta.


Ääntä vaimentavat kuulosuojaimet ovat tehokas tapa vähentää melualtistusta missä tahansa ympäristössä, jossa voi esiintyä kovia ääniä jatkuvasti tai hetkellisesti. Kuulosuojaimet tarjoavat tehokkaan suojan, ja ovatkin hyvä hankinta kaikille kovassa melussa oleskeleville.


Kuulosuojaimia käyttävät esimerkiksi rakennustyömailla ja tehtailla työskentelevät. Monet urheilijat käyttävät kuulosuojaimia myös melun vaimentamiseksi, esimerkiksi ammunta- ja moottoriurheilulajeissa. Kuulosuojaimet ovat hyvä suojaväline myös mm. konserteissa.

Miksi kuulosuojaimet ovat hyvä hankinta?

Kuulosuojainten keskeisin etu on luonnollisesti se, että ne suojaavat kuuloa meluisassa ympäristössä. Esimerkiksi korvatulppiin verrattuna, kuulosuojaimet ovat tehokkaampi ja pitkäikäisempi ratkaisu. Kuulosuojaimet peittävät koko korvan tiiviisti, mutta mukavasti. Päälakisangan ansiosta kuulosuojaimet pysyvät päässä, ja pehmustetyynyt varmistavat käyttömukavuuden.


Kuulosuojaimet kestävät myös pitkään eli ne ovat pitkäaikainen ratkaisu kuulon suojaamiseen. Näin ollen ne tulevat myös edullisiksi pidemmän päälle. Kuulosuojaimien hintahaarukka on laaja – halvimmillaan kuulosuojaimet maksavat jopa alle kymmenen euroa, mutta kustannus voi nousta merkittävästi ominaisuuksien mukaan. Kuulosuojaimien valikoimasta löytää varmasti itselle sopivan version, sillä niitä löytyy montaa eri mallia, erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä monen eri hintaluokan vaihtoehtoja.

Kuulosuojaimet Pamarkilta

Pamarkin valikoimasta löydät monenlaiset kuulosuojaimet. Verkkokaupastamme voit hankkia niin Peltorin yleiskuulosuojaimet kuin Ear Defenderin tehokkaat dielektriset kuulosuojaimet. Tutustu valikoimaan ja tilaa sopivat kuulosuojaimet!

Valitse kategoria
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Kuulosuojaimet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva