Korvatulpat

Korvatulpat

Kun melu on kuuloa haittaavaa, eikä haluta tai voida käyttää kuulosuojaimia, ovat korvatulpat yksinkertainen ja edullinen tapa suojata kuulosi kovalta ääniltä. Ne ovat välttämätön suojavaruste kaikille, jotka työskentelevät meluisassa ympäristössä tai altistuvat kovalle musiikille säännöllisesti. Korvatulpat voivat myös parantamaan unen laatua hiljentämällä häiritseviä ääniä, kuten kuorsauksen ja liikenteen melun.

Korvatulppien edut

Sen lisäksi, että korvatulpat ovat tietyissä tilanteissa välttämättömät, niistä on myös monenlaista etua. Tärkein korvatulppien hyöty liittyy luonnollisesti kuulon suojaamiseen. Mallista riippuen, korvatulpat voivat vaimentaa melua noin 20-37dB:n verran. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä töitä tai nauttia esimerkiksi konsertista ja vähentää kuulovaurion riskiä merkittävästi.


Koska korvatulpat vaimentavat ääntä ja melua, ne voivat tulla tarpeen myös nukkumaan mennessä. Etenkin herkkäunisten, joiden on vaikea nukahtaa illalla tai jotka heräilevät yöllä, kannattaa harkita korvatulppien hankkimista. Korvatulpat voivat helpottaa nukahtamista sekä parantaa unen laatua, joten ne edistävät myös hyvinvointia.


Etenkin kertakäyttöiset korvatulpat ovat erittäin kustannustehokas hankinta. Edullisimmillaan korvatulpat maksavat hieman yli 0,20€/pari, joten kuulon suojaaminen ei tule kalliiksi. Korvatulppia löytyy myös montaa erilaista mallia ja ne usein muotoutuvat käyttäjänsä korviin, joten jokainen löytää varmasti sopivat korvatulpat.

Korvatulpat Pamarkilta

Pamarkin verkkokaupasta voit hankkia sekä kertakäyttöiset että monikäyttöiset korvatulpat. Valikoimastamme löytyy niin perinteisiä tulppamallisia korvatulppia kuin nauhallisia ja sangallisia korvatulppia. Tilaa nyt ja ehkäise kuulovauriota!

Valitse kategoria
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Korvatulpat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva