Vinyylikäsineet

Vinyylikäsineet

Suojaa kätesi bakteereilta ja kemikaaleilta vinyylikäsineiden avulla! Pehmeät, hyvinistuvat ja kestävät vinyylikäsineet ovat oivat vaihtoehto luonnonkumiallergiasta kärsiville. Tehdaspuhtaat käsineet soveltuvat terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön, sekä elintarvikekäyttöön poislukien rasvaiset elintarvikkeet.

Mitä ottaa huomioon vinyylikäsineiden valinnassa?

Vinyylikäsineitä käytettäessä on tärkeää varmistaa, että ne istuvat kunnolla, jotta ne eivät luisu pois käytön aikana. Mittaa tätä varten kätesi ympärysmitta  esimerkiksi mittanauhalla ennen käsineiden ostamista. Varmista, että käsineet istuvat sopivan napakasti, mutta eivät ole kuitenkaan liian tiukat – muuten ne ovat epämukavat. Oikea koko ja sopivuus on tärkeä asia.


Oikean koon lisäksi on tärkeää valita oikeanlaiset vinyylikäsineet. Erilaisiin tiloihin ja tehtäviin on erilaiset vaatimukset esimerkiksi hygienian osalta, ja tämä tulee ottaa huomioon vinyylikäsineiden valinnassa. Puuterittomat Abena Classic -vinyylikäsineet täyttävät useat EN-standardit ja sopivat terveydenhuollon käyttöön. Puuterittomat Tegera-vinyylikäsineet sopivat hoiva-alalle, elintarvikkeiden käsittelyyn, puhtaanapitotöihin ja terveydenhuoltoon. Puuterittomat Intco-vinyylikäsineet sen sijaan ovat elintarvikekelpoiset, mutta eivät sovellu rasvaisille ruuille. Tutustu siis vaatimuksiin ja ominaisuuksiin ennen hankinnan tekemistä, jotta valitset oikeanlaiset käsineet.

Vinyylikäsineet Pamarkilta

Hanki vinyylikäsineet Pamarkin verkkokaupasta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun. Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa. Tilaa vinyylikäsineet nyt ja huolehdit suojauksesta!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Vinyylikäsineet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva